vizaua.com
Візи без проблем наш професійний девіз.

Ми гарантуємо оперативне оформлення і збір документів для оформлення віз в усі куточки світу, а також — консультації з оформлення документів для отримання віз.

Марія БілаяВізовий-менеджер
Віза в Швецію

Віза в Швецію

Оформлення візи в Швецію

980 грн.

У комплекс наших послуг входить:

  • консультація, щодо оформлення заявки;
  • допомога при підготовці необхідних паперів;
  • супровід у посольство;
  • бронювання авіаперельотів і готелів;
  • контроль заповнення та реєстрації онлайн документів посольства;
  • запис на співбесіду.

Додаткові послуги:

  • Переклад всіх необхідних документів;
  • Оформлення медичної страховки;
  • Оплата консульського збору для одержання візи;
  • Доставка (по Києву безкоштовно).

*консульський збір, переклади й страховий поліс у вартість не входять.

При оформленні візи в Швецію додатково оплачуються:

  • Консульський збір – 35 євро;
  • Збір візового центру Швеції – 22.3 євро (≈ 545 гривень).

*Оплата консульського й візового зборів проводиться у відділенні банку при візовому центрі в національній валюті готівкою.
**Консульський збір не підлягає відшкодуванню, незалежно від результату.

Віза в Швецію – правила в'їзду

Віза в Швецію оформлюється незалежно від мети поїздки, даючи дозвіл на в'їзд і перебування у Швеції протягом короткого періоду. Вона дійсна у всіх країнах-учасницях Шенгенської угоди. Заявку на одержання візи можна подавати не раніше ніж за 90 днів до дати запланованої поїздки. Віза в Швецію видається строком від 1 до 90 днів. Часто подорожуючим туристам рекомендовано звернутися за багаторазовою візою. Максимальний термін такої візи - 5 років.

Тест-оцінка шансів отримання візи в Швецію

Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся
які ваші шанси отримання візи в Швецію

Пройти тест

Документи на візу в Швецію

Для візи в Швецію необхідно надати такі документи:

  • Діючий закордонний паспорт, який ще, як мінімум три місяці, буде дійсним після повернення з подорожі, з копіями всіх заповнених сторінок. Якщо в заявника є ще один паспорт, що є діючим на момент подачі заяви, або збережена копія старого документа, раніше зданого в ОВИР, то Консульству надаються як оригінали, так і копії всіх наявних сторінок. У паспорті повинно бути в наявності не менше двох чистих сторінок, які не мають відміток і штампів.
  • Копія всіх сторінок цивільного паспорта та оригінал ідентифікаційного коду.
  • Одна кольорова фотографія розміром 3,5 х 4,5 см. Основні вимоги до фото такі:
  • знімок повинен бути зроблений не раніше, ніж за шість місяців перед подачею документів до Консульства;
  • знімок повинен мати високий ступінь схожості з особою заявника;
  • фото знімається в анфас;
  • знімок повинен бути без головного убору, виключенням можуть бути релігійні переконання, але при цьому обличчя заявника повинно залишатися відкритим;
  • обов'язковий світлий фон для фотографії. Усі знімки, не відповідні до перерахованих вимог будуть відхилені співробітниками у відділі віз. Наявність помилок, при оформленні фотокарток сприяє затримці процесу, пов'язаного з підготовкою візових документів.
  • Анкета з даними заявника й додаткова анкета з інформацією про його родину.
  • ОСОБИ, ЩО ЗАЙМАЮТЬСЯ ПРИВАТНИМ ПІДПРИЄМНИЦТВОМ, ПОВИННІ ПРЕД'ЯВИТИ: підтверджувальні реєстрацію й фінансову платоспроможність документи (податкові декларації, банківські виписки з наявних рахунків, документи з бухгалтерського облікову та інші).
  • Довідка, видана за місцем роботи, на спеціальному бланку. У випадку заповнення довідки на ім'я директора підприємства, вона повинна бути підписана заступником директора та головним бухгалтером.
  • Копія реєстраційного посвідчення підприємства в Україні, з фірмовою печаткою.
  • Документ, що підтверджує наявність забезпечення фінансами в сумі сорок євро на день протягом всього періоду перебування в країні.
  • Виписка з рахунку в банку за період останніх трьох місяців з копіями наявних кредитних карт.
  • Квитанція, що свідчить про обмін валютних засобів.
  • Бронювання готелю або іншого місця проживання у Швеції.
  • Документ, що підтверджує бронювання авіаперельоту.
  • Наявність поліса медичного страхування з покриттям суми тридцять тисяч євро на весь термін подорожі з додаванням п'ятнадцяти днів.

Віза в Швецію – термін оформлення

Відкриття візи займає приблизно 10 робочих днів з моменту подачі документів.


Оценка 4.6 на основе 28 Google отзывов
Задать вопрос (1)
роман 13.04.2017 14:06

Подзвоніть

Ответить
Ирина (TP.Ua)
Ирина (TP.Ua) 16.05.2017 18:45

Здравствуйте, Роман! В ближайшее время с Вами свяжется специалист нашей компании. Будем рады помочь.

Ответить