vizaua.com
Візи без проблем наш професійний девіз.

Ми гарантуємо оперативне оформлення і збір документів для оформлення віз в усі куточки світу, а також — консультації з оформлення документів для отримання віз.

Марія БілаяВізовий-менеджер

Віза в Македонію

Оформлення візи в Македонію

від 980 грн.

У комплекс наших послуг входить:

  • консультація щодо подачі заявки;
  • допомога при підготовці необхідних документів;
  • бронювання готелів і бронювання авіа перельотів;
  • підтримка при реєстрації на онлайн сайті посольства й запис на співбесіду;
  • супровід до посольства.

Додаткові послуги:

  • Оформлення медичної страховки на термін перебування;
  • Оплата консульського збору;
  • Переклад документів;
  • Доставка (по Києву безкоштовно).

*Консульський збір, переклади й страховий поліс у вартість не входять.

Віза в Македонію

Так склалося, що Македонія не є пріоритетним напрямком у наших туристів, коли вони розмірковують про те, куди б відправитися на відпочинок. Що несправедливо. Ця країна Балканського півострову з багатою історією та традиціями, яка скромно приховує свою красу й відкриває її тільки тим, хто цього дійсно хоче. Тут є чудові гірськолижні й бальнеологічні курорти, відпочинок на яких не вирізняється високими цінами. І якщо ви відноситесь до тих, хто віддає перевагу економному відпочинку, то Македонія на всі 100% відповідає цій вимозі. При відмінному сервісі ціни на готелі тут демократичні. Вартість продуктів харчування й інших товарів вас також порадує.

Македонія – правила в'їзду

Ще одна безперечна перевага країни для нашого туриста полягає в тому, що для відвідування цієї держави з метою туризму українцям не потрібна віза. Щоб потрапити на територію країни досить пред'явити на кордоні:

  • паспорт для закордонних поїздок;
  • поліс із коридором, що покриває весь строк знаходження в Македонії;
  • докази платоспроможності на час поїздки;
  • для дитини знадобиться нотаріальний дозвіл на вивіз.

Ваучер турфірми, як правило, не потрібний.

Відвідати країну можна також за відкритою багаторазовою або хоча б дворазовою шенгенською візою (тип C). Максимально припустимий строк перебування в державі 90 днів за всі візити. Тривалість кожного не може перевищувати 14 днів.

При необхідності тривалого знаходження в державі (більше 90 днів за півроку) все-таки знадобиться віза в Македонію. Про відкриття документу варто подумати заздалегідь і звернутися в посольство з необхідними паперами.

Якщо ви не маєте достатнього досвіду в подібних справах, не хочете втрачати свій час і нерви, звертайтеся в нашу фірму. Ми грамотно та в найкоротші строки потурбуємося про те, щоб необхідна відмітка з'явилася у вашому паспорті без зайвих турбот з вашої сторони. Приїжджим в країну також варто мати на увазі, що для перебування тут більше двох днів необхідна реєстрація. Про туристів, що проживають у готельних комплексах, подбає приймаюча сторона. При приватних візитах зробити це повинні будуть власники житла та самі мандрівники.

Документи на візу в Македонію

Оформлення візи в Македонію в посольстві вимагатиме від апліканта підготовки наступного базового пакету:

  • анкети-заявки;
  • оригінал і копія паспорту для загранпоїздок;
  • ваучер турфірми або запрошення, яке пояснює причину візиту;
  • лист із навчального закладу при оформленні візи-студента;
  • поліс страхування (може не знадобитися в посольстві, але його наявність необхідна для перетину кордону, так що в будь-якому випадку необхідно оформити);
  • підтвердження платіжної спроможності;
  • довідка з роботи;
  • для дітей: свідоцтво про народження, дозвіл на вивіз, лист від спонсора;
  • пенсіонерам: посвідчення, лист від спонсора;
  • студентам: студентський, довідка з ВНЗ або іншого навчального закладу.

Віза в Македонію - строки оформлення

В середньому, процедура оформлення документу займає близько трьох днів. При виникненні потреби оформити візу можна протягом однієї доби.


Оценка 4.6 на основе 28 Google отзывов
Задать вопрос (1)
Люба 12.04.2016 8:25

Хочу відвідати друзів у Македонії,планую жити в них, шенген візи не маю,чи потрібна мені віза на македонію?

Ответить
Юлия (TP.Ua)
Юлия (TP.Ua) 20.04.2016 16:36

Добрый день, Любовь. До 15 марта 2018 года, действует безвизовый режим для гр. Украины сроком прибывания до 90 дней. При условии что на границе Вы сможете предоставить, действующий загран паспорт, медицинскую страховку , а также финансовые документы подтверждающие у Вас достаточное количество финансов, из расчета 50 евро на день прибывания.

Ответить