vizaua.com
Візи без проблем наш професійний девіз.

Ми гарантуємо оперативне оформлення і збір документів для оформлення віз в усі куточки світу, а також — консультації з оформлення документів для отримання віз.

Марія БілаяВізовий-менеджер
Віза в Китай

Віза в Китай

Оформлення візи в Китай

Одноразова/Дворазова віза
(туризм)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • у вартість включено консульський збір
  • термін оформлення 7 днів
  • віза робиться без присутності заявника

Детально

Одноразова віза з перебуванням до 30 днів і коридором 90 днів
Дворазова віза з перебуванням до 30 днів за 1 в'їзд і коридором 180 днів

  • перевірка пакету документів
  • оформлення запрошення
  • заповнення анкети
  • бронь авіаквитків/готелю
  • медична страховка
  • подача і отримання паспорту в Посольстві Китаю

Замовити

 

Багаторазова віза
(360/180)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • у вартість включено консульський збір
  • термін оформлення 7 днів
  • віза робиться без присутності заявника

Детально

Бізнес Мультивиза з перебуванням до 60 днів кожен в'їзд.

  • перевірка пакету документів
  • оформлення запрошення
  • заповнення анкети
  • бронь авіаквитків/готелю
  • медична страховка
  • подача і отримання паспорта в Посольстві Китаю

Замовити

 
Робоча віза в Китай
2480 грн.
у вартість включено консульський збір.
Тип визы Ціна (7 днів оформлення) Ціна (5 днів оформлення) Ціна (3 днів оформлення)
Одноразова / дворазова туристична віза
150 usd
180 usd
190 usd
Одноразова / Дворазова бізнес віза
300 usd
330 usd
340 usd
Бізнес Мультивіза (180/60)
500 usd
530 usd
540 usd

Приклади свіжих віз в Китай отриманих через візовий центр TP.Ua

Китай - правила в'їзду

З кожним роком популярність Китаю у наших громадян збільшується. Багато хто хоче відвідати країну з бізнес чи туристичною метою.

Для того щоб потрапити на територію цієї держави українцям необхідно отримати візу в Китай. Ця процедура може забрати у вас чимало зусиль і нервів, так як збір всіх документів, необхідних для подачі в Посольство, справа досить проблематична. Самостійне відкриття візи може обернутися невдачею і отриманням відмови, тому ми рекомендуємо вам звернутися в нашу фірму, яка спеціалізується на оформленні такого роду документів.

Наші співробітники добре знаються на законодавчій базі КНР і вимогах до аплікантів, тому зможуть посприяти в оформленні як одноразової, так і більш складної багаторазової візи.

Для в'їзду в Піднебесну на наших громадян поширюються наступні правила:

  • перебування на території держави без оформлення візи протягом 72 годин, щоб був дозволений в'їзд, необхідно пред'явити квиток на виїзд;
  • можливе термінове групове відкриття візи в аеропорту після прибуття; групою вважається кількість осіб більше двох, які прибули одним рейсом, наявність запрошення від приймаючої китайської сторони, термін якого буде підтверджувати факт нестачі часу на оформлення візи на батьківщині;
  • відкриття візи в Китайському консульстві на Україні для тих, хто планує перебувати у Китаї більше безвізового терміну.

Якщо ви оформили дворазову візу в Китай, то маєте право відвідати Гонконг без оформлення додаткового дозволу. В'їзд в державу можливий тільки з боку Китаю.

Китайські візи поділяються на наступні категорії:

  • туристична "L" - може бути дворазовою та одноразовою;
  • бізнес "F" - одно-, дворазова, мультивіза строком на 6 місяців або рік;
  • робоча "Z" - одноразова, дає право перебувати в країні рік, її ж відкривають близьким особи, яка працює в Китаї;
  • студентська "X" - може бути оформлена на півроку або рік, залежно від місця і форми навчання;
  • транзитна - видається тим, хто їде в іншу країну через Піднебесну.

Документи на візу в Китай

Вимоги до пакета документів мало чим відрізняються від пропонованих іншими державами з візовим режимом. Стандартний перелік включає в себе наступні документи на візу в Китай:

  • закордонний паспорт, його дія не може бути менше півроку з моменту повернення з КНР, копія українського;
  • два фото;
  • анкетні дані;
  • довідки з місця роботи, з банку.

Інші документи залежать від мети візиту і від категорії громадян. Так, підприємець повинен надати реєстраційні документи та звіти з податкової, а пенсіонер - посвідчення.

Консульський збір для в'їзду в країну один з найвищих. Вартість візи залежить від категорії, терміну перебування та від терміновості оформлення.

Віза в Китай - терміни оформлення

Стандартний термін, який потрібен на відкриття візи - 7 робочих днів. У разі необхідності можливе також термінове отримання документа протягом 3-5 днів, за додаткову плату. Віза оформляється без особистої присутності туриста.


Оценка 4.6 на основе 28 Google отзывов
Задать вопрос (29)
Сергей 21.02.2019 1:08

Здравствуйте! Вопрос по поводу визового коридора. К примеру я подаю документы на тур визу в Китай на месяц с 1 сентября по 30 сентября. Как будет расчитываться визовый коридор? Если виза должна быть на 30 дней с коридором 90. Получается коридор будет с 1 сентября по 30 ноября, верно? или не всегда?) или может быть коридор с 1 августа по 30 октября?) Надеюсь вы меня поняли) Благодарю!

Ответить
Оксана 22.08.2018 14:05

Доброго дня, мене цікавить оформлення робочої візи в Китай без власної присутності (чи це можливо?). 1) Я знаходжусь не в Києві (Миколаївська обл), тому мені б було зручно надіслати всі необхідні Вам документи (чи це можливо?) 2) Які документи необхідні для робочої візи? 3) Кінцева вартість 4) строки виконання

Ответить
Марина 11.06.2018 11:28

Доброго дня, мене цікавить оформлення робочої візи в Китай без власної присутності (чи це можливо?). 1) Я знаходжусь не в Києві (Херсонська обл), тому мені б було зручно надіслати всі необхідні Вам документи (чи це можливо?) 2) Які документи необхідні для робочої візи? 3) Кінцева вартість 4) строки виконання

Ответить
Анастасія 05.06.2018 15:39

1995 року народження, хочу оформити робочу візу на рік, які потрібні документи, скільки це коштує?

Ответить
Анна 22.03.2018 6:40

Здравствуйте . Хочу открыть визу . 1974 год рождения , в паспорте есть две визы 2/30 , одну когда-то не получилось отъездить , а одна уже закончилась . Какую визу можно будет открыть ? Какая цена и какие сроки ?

Ответить
Анна 26.01.2018 12:50

Доброго дня, кажіть,будь ласка, чи можливо отримати бізнес візу до Китаю на 90 днів,якщо є офіційне запрошення від Китайської сторони,але немає попередніх віз до Китаю. А також на який максимальний термін можна відкрити туристичну візу у Китай. Дякую

Ответить
Марина (TP.Ua)
Марина (TP.Ua) 26.01.2018 14:43

Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за звернення до нашої компанії. Найближчим часом за вказаною електронною адресою з Вами зв'яжеться наш візовий експерт, щоб проконсультувати Вас з цього приводу.

Ответить
Христина 19.10.2017 14:25

Доброго дня! Ще не була в Китаї, хочу оформити візу на якомога довший термін перебування. Наскільки мені відомо - це студентська віза на 180днів Х2, вірно? Мене цікавлять ваші послуги, відправте мені, будь ласка, подробиці на імейл. Дякую!

Ответить
Татьяна 06.10.2017 22:06

Добрий вечір. Скажіть будь-ласка, для отримання візи для неповнолітньої дитини її присутність обов'язкова чи ні?

Ответить
Андрій 20.09.2017 14:01

Доброго дня. Я зараз в Китаї. Ризикую і працюю за студентською візою Х2. Не навчаюся. Якщо ви займаєтеся робочими візами (запрошення буде) або бізнес візами в Китай, то чи можна в лютому або швидше звернутися до вас? Потрібна віза для роботи на пів року - рік.

Ответить
Ирина (TP.Ua)
Ирина (TP.Ua) 03.10.2017 18:24

Здравствуйте, Андрей! В ближайшее время на Ваш электронный адрес будет отправлена необходимая информация. Будем рады помочь.

Ответить
Вероніка 15.03.2017 12:31

Доброго дня, чи відкриваєте ви зараз візи? Мене цікавить річна бізнес віза з коридором 60 днів. Мені повних 25 років, річна М віза в мене була. Яка вартість та які терміни оформлення.

Ответить
Ирина (TP.Ua)
Ирина (TP.Ua) 18.03.2017 12:20

Здравствуйте, Вероника! На сегодняшней день Консульство Китая временно приостановило выдачу бизнес виз. Мы можем помочь Вам с оформлением туристической визы. Обращайтесь.

Ответить
Дмитро 15.03.2017 1:21

Добрий день.Мене цікавить чи можна відкрити візу в Китай по прильоту,якщо так то які документи потрібно.

Ответить
Ирина (TP.Ua)
Ирина (TP.Ua) 18.03.2017 12:15

Здравствуйте, Дмитрий! Виза в Китай оформляется предварительно в Консульстве на территории Украины. Обращайтесь, будем рады помочь.

Ответить
Дима 07.03.2017 17:02

Какую форму медкомисии надо на визуZ

Ответить
Ирина (TP.Ua)
Ирина (TP.Ua) 17.03.2017 13:22

Здравствуйте, Дмитрий! Рекомендуем Вам обратиться к нам напрямую по телефону, указанному на нашем сайте, для уточнения всех деталей.

Ответить
Александр 13.02.2017 17:10

Добрый день. В данный момент я проживаю и работаю в Китае по рабочей визе. Летом я хочу организовать приезд родного брата на отдых, 13 лет (только что оформили загранпаспорт), в Китай на две недели. Я встречу его в Киеве и буду сопровождать всю поездку вплоть до возвращения в Киев. Вот вопросы, которые я б хотел узнать 1. Какие дополнительные документы необходимые кроме разрешения от наших родителей? 2. Даты путешествия - с 4 по 15 июля. Когда следует отправить вам документы? 3. Возможно ли оформление визы без моего присутствия? 4. Есть ли дополнительные особенности оформления?

Ответить
Ирина (TP.Ua)
Ирина (TP.Ua) 14.02.2017 15:46

Здравствуйте, Александр! В ближайшее время на Ваш электронный адрес будет отправлена необходимая информация. Будем рады помочь.

Ответить
Аня 12.02.2017 14:30

Доброго дня.Маю в планах поїхати наступного місяця у Пекін на кілька днів відвідати друга.В Китаї ще не була жодного разу.Тому у моєму паспорті лише шенген візи категорії " С ". На даний час ніде не працюю,тому довідки з роботи не можу отримати.Чи можливий варіант отримання,я думаю,туристичної,одноразової візи у Китай?Скільки це буде коштувати,скільки часу триватиме і чи можлива допомога з документами? Наперед щиро вдячна за відповідь.

Ответить
Ирина (TP.Ua)
Ирина (TP.Ua) 13.02.2017 11:33

Здравствуйте, Анна! В ближайшее время с Вами свяжется специалист нашей компании. Будем рады помочь.

Ответить
Тетяна 19.12.2016 11:47

Мне 23 года нужна бизнес виза или рабочая

Ответить
Ирина (TP.Ua)
Ирина (TP.Ua) 05.01.2017 16:03

Здравствуйте, Татьяна! Уточните, пожалуйста, у Вас уже были визы в Китай и, в каком регионе Вы прописаны?

Ответить