vizaua.com
Візи без проблем наш професійний девіз.

Ми гарантуємо оперативне оформлення і збір документів для оформлення віз в усі куточки світу, а також — консультації з оформлення документів для отримання віз.

Марія БілаяВізовий-менеджер
Віза в Чехію

Віза в Чехію

Оформлення візи до Чехії

980 грн.

Вартість візи до Чехії включає в себе:

  • Консультування з процедури збору необхідних документів.
  • Заповнення онлайн- анкети на сайті посольства з подальшим записом на співбесіду.
  • Консультування щодо процедури подання заявки.
  • Бронь готелю при подачі заявки для туристичної поїздки.
  • Бронь авіаперельоту.
  • Супровід до Візового центру.

Додаткові послуги:

  • Оплата консульського збору
  • Переклади документів
  • Оформлення медичної страховки
  • Доставка (по Києву безкоштовно)

*Консульський збір, переклади і страховий поліс у вартість не входять.

Консульський збір для отримання візи в Чехію становить:

  • При подачі заяви на візу оплачується консульський збір - 35 євро  (оплтата в євро);
  • Вартість послуг візового центру становить - 18 євро (440 гривень);

*Оплата консульського збору здійснюється у відділенні банку при візовому центрі після подачі документів. Додатково стягується коміссія банку в розмірі 20 гривень.
**Консульський збір є безповоротним не залежно від результату.

Віза в Чехію  – правила в'їзду

Чеська Республіка зважаючи на свою близькість та демократичність щодо цінової політики - є досить популярною країною серед українців. Через великий попит на чеські шенгени - отримання візи до Чехії стало досить проблематичним процесом, який вимагає підготовки великого пакету документів. Для спрощення і прискорення отримання чеської шенгенської візи в Україні були відкриті 3 консульства в Києві, Львові та Донецьку, куди без проблем можуть звертатися жителі найближчих міст і областей.

Документи на візу в Чехію

Для візи в Чехію необхідно надати такі документи:

  • Закордонний паспорт, діючий ще протягом 90 днів з моменту повернення з Чехії, з двома порожніми сторінками для візи. У разі наявності другого закордонного паспорта - надати і його (якщо після закінчення терміну дії паспорт був зданий в ОВІР - необхідна ксерокопія сторінки паспорта громадянина України з відміткою про ануляцію. Продовжені паспорти не приймаються!
  • Кольорові фотографії на світлому фоні формату 3,5 x4, 5 сантиметрів в кількості 2 -х штук. Обов'язкові вимоги до фотографій: на фотографії має бути 80 % обличчя, не повинно бути ніяких деталей, які можуть спотворити реальний зовнішній вигляд (окуляри, гримаси, довге волосся, що закривають обличчя). Важливо, щоб фотографія в паспорті відповідала зовнішньому вигляду на даний час. У разі, якщо ж з людиною відбулися сильні зміни, що стосуються зовнішнього вигляду (колір волосся, вага, борода і вуса), слід вклеїти нове фото та завірити його в ОВІРі. Повторення раніше поданих на візу фотографій можливо тільки у випадку, якщо попередня віза була зроблена не раніше ніж, півроку тому. Фотографії дітей від 5 до 14,5 років повинні бути вклеєні в паспорти батьків, для дітей старше 14,5 обов'язково наявність дитячого проїзного документа;
  • Чіткі ксерокопії всіх сторінок паспорта, якщо прописку погано видно в самому паспорті - необхідно надати оригінал довідки про місце прописки з ЖЕКу;
  • Для осіб молодше 18 років необхідне свідоцтво про народження;
  • Ксерокопія ІПН;
  • Відксерокопіювати документи, які підтверджують сімейний стан;
  • Оригінальна (на фірмовому бланку) довідка з роботи із зарплатою за останні 6 місяців (має бути вказаний рік);
  • Вимоги до довідки з місця роботи:
  • Має бути зазначено, що довідка видана за місцем вимоги;
  • Вказівка ​​посади та окладу;
  • Має бути зазначено, що робоче місце зберігається на час поїздки;
  • Довідка повинна бути завірена мокрою печаткою;
  • Довідку повинен підписати заступник, якщо в тур їде директор, або головний бухгалтер;
  • Повинні бути вказані дата видачі, вихідний номер та реквізити підприємства: телефон та адреса;
  • Довідка не може бути видана директором самому собі;
  • У випадку займаної посади заступника директора або директора крім довідки необхідно свідоцтво про держреєстрацію підприємства;
  • У разі працевлаштування в ПП або ФОП необхідні так само копії свідоцтв платника податку та про державну реєстрацію підприємства;
  • У випадку зарплати менше 3000 гривень необхідні додаткові фінансові гарнтіі до яких можна віднести: довідки з банку про наявність коштів на рахунку, довідки з банку про наявність депозитних рахунків, довідки з місця роботи родичів, чия зарплата більш, ніж 3000 або довідка про стан їх банківських рахунків. У разі задіяння родичів так само обов'язково необхідно надати: 1.Нотаріально завірену заяву про повне фінансування поїздки (у заяві необхідно вказати: " в країни Шенгенської угоди ") 2. Копію паспорта громадянина України родича 3. Документ, що підтверджує родинний зв'язок;
  • Документи необхідні у випадку " спонсорства ":
  • Нотаріально завірене спонсорство;
  • Копія свідоцтва про народження спонсора;
  • Копії сторінок паспорта громадянина України;
  • Копія свідоцтва про народження того, кого спонсорують. Таким чином визначають чи одні батьки у спонсора і того кого спонсорують;
  • Для студентів і школярів:
  • Довідка з місця навчання із зазначенням реквізитів. Студентам необхідно надати копію студентського квитка, а так само документи, які підтверджують джерела фінансування поїздки. Для дітей до 18 - нотаріальний дозвіл від батьків на виїзд дитини за кордон;
  • Для приватних підприємців:
  • Копії платника податку та державної реєстрації;
  • Довідка з податкової про розмір доходів і банківський рахунок. У разі подання в консульство в Донецьку свідоцтво про держреєстрацію має бути завірене нотаріально;
  • Для пенсіонерів:
  • Копія пенсійного та виписки з ПФ за останні 6 місяців. У разі, якщо пенсія становить менше 3000 гривень - необхідні фінансові гарантії та нотаріально завірене спонсорство;
  • Довідка про розмір пенсії;
  • Вимоги до туристів, які подорожують на власному автомобілі:
  • Копію водійських прав міжнародного зразка і техпаспорта;
  • Зелену карту;
  • Вимоги до туристів, які подорожують на поїзді:
  • Ксерокопії всіх квитків в обидва кінці;
  • Ксерокопії авіаквитків;
  • На час перебування в Чеській Республіці завжди необхідно мати при собі закордонний паспорт і страховку.

Віза в Чехію - термін оформлення

Візу оформляють від 5 робочих днів. При розгляді заявки на отримання візи, консульський відділ на свій розсуд може зажадати додаткові документи.


Оценка 4.6 на основе 28 Google отзывов
Задать вопрос (387)
Марина 08.04.2019 16:42

У мене зараз коридор ,після біометрії хочу оформити чеську візу , чи можу я це зробити , як і коли ,і скільки цекоштує .

Ответить
Володимир 11.03.2019 12:40

Доброго дня. Цікавить робоча віза в Чехію на 6 місяців.

Ответить
Саша 04.02.2019 18:11

Скільки коштуе чеська рабочая віза 6 месячна без привязки до місця работи?

Ответить
Станіслав 31.01.2019 12:18

Я

Ответить
Станіслав 31.01.2019 12:18

Я був в Польщі по біометрії. Коли я можу робити візу на Чехію?

Ответить
Мисяйло галина 17.01.2019 16:03

Чи великі черги на подачу документів? Чи можна це зробити за один день? Чи можна записатися на чергу.

Ответить
Люба 18.11.2018 11:17

Є департація в паспорті,але подала на апеляцію.ви відкрите чеську візу

Ответить
Олександр 08.11.2018 23:32

Программа номер 1: Чеська віза на 2 роки (Робоча карта) програма Режим-Україна . Работа на заводі по виробництву пластикових деталей до автомобілів. Проводиться набір 50 чоловік з змінним графіком(чоловіки, жінки, сімейні пари), до 45 років. Кількість робочих годин в місяць – 200. Зарплата на руки за відпрацьований місяць 22000 корун. Можливі переробітки до 2000 корун на руки, не більше. Житло безкоштовно. Программа номер 2: Автомобільний завод Мек –Тек Пропонуємо по цій вакансії лише чеську віза на 3місяці та 2роки. На завод набираємо чоловіки, жінки +сімейні пари віком до 50років. Автомобільний завод Мек –Тек знаходиться в м. Чеський Будійовіце, від Праги 180км. В чому заключається робота: Це японо- австрійське підприємство , яке виготовляє авто деталі до машин. Деталі – це не є мазута, та важкі деталі – а навпаки виготовлення плат,це є деталі бумажні з прорізіною саме на відео можна побачити яка саме робота. Процесів є досить багато, можна попасти на лінку- це на машинний процес, на контроль якості роботи, склад, пакування все залежить від людей. Саме головне на цій вакансії потрібно мати моторику рух, щоб руки швидко працювали. Графік роботи: по 12годин 6- денний день, в сб при бажанні хочете виходити до роботи не хочете не працюєте. Зарплата: за 1год плата 90-100крон, заробітня платня налічкою на руки. Житло: Є досить багато варіантів по житлу, це квартири та гуртожитки , в квартирі живе 4 чоловіка- в квартирі є усі удобства, якщо це сімейна пара то може бути гуртожиток будуть жити лише одні в кімнаті, за житло плата 3000-4500 (все залежить від умов та транспортної розвязки)за один місяць за 1людину з зарплати розрахунок, також для сімейних пар можливий такий варіан- в двох кімнатній квартирі 2 пари жити будуть в різних кімнатах. Взагалі до роботи не далеко, якщо гуртожиток – 10-15хв/, квартири можуть бути 5-45хв до роботи,все залежати буде де вільні місця є. +++++ по вакансії: 1. Гарне житло 2. Робота знаходиться в місті,а не в селі. Досить велике гарне місто 3. Працює координатор з вами , на всяк випадок чи захворіли чи що, завжи можна звернутись про допомогу 4. Після того як відпрацюєте, можна робити візу на 2роки з зводу Программа номер 3 Чешская Виза на 3 месяца , город Пардубице , работа на конвейере, контроль качества изделий , зарплата 90 крон в час , жильё бесплатно , Документы делаются на протяжении 30 дней Программа номер 4 Пакет документов для открытия 2-х годовой визы , подготовка документов 4-6 месяцев +Регистрация. По всем вопросам Вайбер 0633119392 Тарас 3-х місячна віза 350€+ документи і вакансія,2 роки 700€+документи і вакансія

Ответить
Женя 28.09.2018 11:36

Здраствуйте, я занимаюсь ческими робочими визами на 90 дней, изготовдение пакета документом максимум 1 месяц, также предоставляем роботу. Можем делать и без привязки к роботе. Если интересно сотрудничество пишите на почту. Спасибо

Ответить
Артем 10.02.2019 10:34

Доброго дня .Я хотів дізнатись чи можна зробити візу і працювати якщо 18 років ще немає (17)?

Ответить
Лариса 04.02.2019 20:46

Здравствуйте, сколько будет стоить виза на три месяца?

Ответить
Степан Ковач 24.10.2018 13:06

Здраствуйте, я по поводу сотрудничества, можем с вами как-то связаться.

Ответить
Ігор 04.10.2018 11:21

Я к вам на щот приглашения Напишыте мне на Вайбер 380684288799

Ответить
Олена 04.09.2018 15:00

Скільки робиця чеська віза на 2 роки і ціна. Дякую.

Ответить
Іван 21.08.2018 9:04

Добрий день, скільки часу робиться робоча віза до Чехії?

Ответить
Руслан 23.07.2018 12:12

Добрий день,скільки буде стоять робоча віза в Чехію і скільки часу вона робиться?

Ответить
Олег 02.07.2018 10:52

Добрый день,скажите пожалуйста,у меня в визе стоит77 дней,с какого числа считать дни с начала визы или с дня пересечения границы?

Ответить
наталия 08.06.2018 9:25

Доброго дня! Скільки буде коштувати відкрити візу для роботи в Чехію?

Ответить
Роман 16.05.2018 16:18

Доброго дня! Скіль буде коштувати відкрити візу для роботи в Чехії?

Ответить