vizaua.com
Візи без проблем наш професійний девіз.

Ми гарантуємо оперативне оформлення і збір документів для оформлення віз в усі куточки світу, а також — консультації з оформлення документів для отримання віз.

Марія БілаяВізовий-менеджер

Віза в Андорру

Оформлення візи в Андорру

від 980 грн.

У комплекс наших послуг входить:

  • консультація щодо подачі заявки;
  • допомога при підготовці необхідних документів;
  • бронювання готелів і бронювання авіа перельотів;
  • підтримка при реєстрації на онлайн сайті посольства та запис на співбесіду;
  • супровід до посольства.

Додаткові послуги:

  • Оформлення медичної страховки на термін перебування;
  • Оплата консульського збору;
  • Переклад документів;
  • Доставка (по Києву безкоштовно).

*Консульський збір, переклади й страховий поліс у вартість не входять.

Андорра - правила в'їзду

Якщо вам набридла одноманітність життя, ви переситились літнім відпочинком на морському узбережжі, значить, прийшов час щось змінити. Поїдьте в Андорру - крихітне князівство, яке не відразу відшукаєш серед гірських хребтів. Це країна, що володіє чудовою, незбагненною чарівністю. Це рай для любителів зимової активності, гарантована наявність снігу, сонячної погоди та відмінно обладнаних трас. Це гармонійне сполучення французької та іспанської культури, привітне місцеве населення, смачна різноманітна кухня і рай для шопінгу, тому що Андорра є територією безмитної торгівлі.

Незважаючи на те, що князівство не входить до числа держав, що підписали Шенгенський договір, потрапити в це маленьке князівство можна тільки при наявності оформленої візи у Францію, Іспанію або будь-яку іншу країну угоди. Це обумовлено тим, що в країні немає власного аеропорту, і в'їхати сюди можна винятково через перераховані країни.

Для того щоб оформити візу громадянинові України необхідно звернутися у посольство Іспанії або Франції в Києві. Віза в Андорру також може бути оформлена в посольствах князівства, розташованих у Парижі й Мадриді. Відкриття Шенгенської візи досить виснажливий процес, особливо це стосується таких країн, як Франція та Іспанія. Оформлення візи до цих держави часто закінчується отриманням відмови, візові відділи висувають тверді вимоги як до самих аплікантів, так і до оформлення документів.

Якщо ви не хочете зіткнутися з додатковими проблемами, пов'язаними з відкриттям візи, зіпсувати собі настрій перед майбутнім відпочинком, звертайтеся за допомогою в нашу фірму. Наші менеджери допоможуть у підготовці й зборі необхідних паперів, їх правильному оформленні, перекладі, запишуть на співбесіду, супроводять у посольство. З нами процес отримання візи пройде просто, швидко, а головне, результативно.

Документи на візу в Андорру

Базовий пакет документів на оформлення візи в Андорру містить:

  • паспорт для закордонних поїздок, дія документа не повинна бути меншою чотирьох місяців від початку поїздки;
  • копії старих паспортів, при наявності в них минулих шенгенських віз, та внутрішнього українського паспорту;
  • фото 35 мм х 45 мм - 2 шт.;
  • анкета, заповнена мовою тієї країни, у консульство якої ви звертаєтеся за візою (іспанською, французькою) або англійською; вимоги, висунуті до достовірності анкетних даних, постійно посилюються, тому до їхнього заповнення варто поставитись уважно, вказувати якомога більш повну правдиву інформацію, щоб захистити себе від отримання відмови;
  • довідка про дохід і посаду з роботи, звіти в податкову службу й свідоцтво про реєстрацію ПП – для підприємців, довідка з навчання;
  • підтвердження фінансової забезпеченості на час поїздки (50 у.е. за добу на одну особу);
  • довідка від спонсора поїздки та копії його документів для безробітних, студентів і інших осіб, що не мають достатнього особистого доходу;
  • для неповнолітніх – свідоцтво про народження (копія), нотаріальний дозвіл на вивіз, що оформлятиметься відповідно до форми, визначеної посольством;
  • запрошення при необхідності (гостьова, ділова, студентська та інші візи);
  • інші документи за вимогою співробітників візового відділу.

Віза в Андорру – строки оформлення

Отримати візу в Андорру можна в середньому за 5 робочих днів. Ще кілька днів вам знадобиться для підготовки необхідних паперів, запису на співбесіду.


Оценка 4.6 на основе 28 Google отзывов
Задать вопрос (0)