tp.ua
Визы без проблемнаш профессиональный девиз

Мы гарантируем оперативное оформление и сбор документов для оформления виз во все уголки мира, а также — консультации по оформлению документов для получения виз.

Катерина КириченкоВизовый менеджер
Безвізовий режим з Македонією продовжено ще на три роки

Безвізовий режим з Македонією продовжено ще на три роки

Згідно з даними, розміщеними на сайті Президента України, 7 лютого 2015 року Порошенко підписав нормативний акт про введення тимчасового режиму в'їзду на територію України без оформлення віз для Македонії. Цей режим діє до 15.03.2018 р.

Згідно з указом, даний режим запроваджується для зміцнення, розвитку та реального впровадження принципів дружнього сусідського партнерства між нашою державою та Республікою Македонія. Пожвавлення контактів з обох сторін у різних областях взаємовідносин, а також для підтвердження готовності і далі взаємодіяти у сфері пом'якшення порядку перетину кордону підданими обох держав.

Мається на увазі, що в період дії цієї норми закону з 16 березня 2015 року по 15 березня 2018 року відвідувачі країни з Македонським громадянством отримують право в'їжджати на Україну і перетинати її територію транзитом без попереднього оформлення віз, якщо термін їх знаходження в нашій державі не буде складати більше 3 місяців (90 днів).